Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

AMHA EUROPEAN REGIONAL CHAMPIONSHIP SHOW 2023

De  Allerlaatste ICAMH show ooit, helaas hebben geen opvolging voor het bestuur en showteam kunnen vinden en is er door de leden besloten om de ICAMH op te heffen na het EK .
AMHA approved show, open voor alle AMHA geregistreerde paarden tot en met 34″.

En voor alle NON paardjes ( paardjes zonder AMHA, AMHR en of ASPC papieren ) en niet groter gemeten dan 36 inch ( 91,44 cm ) gemeten op de laatste maanhaar.

Locatie voor de show is: Manege de Molenheide, de Heikampen 5 , 5482 ZR, Schijndel, Nederland

Informatie over de show :

Denk er aan dat je lidmaatschap ICAMH en je amateurcard / lidmaatschap van het AMHA in orde is, zonder geldige amateurkaart en / of lidmaatschapskaart mag je niet starten en zorg dat de papieren van je paardjes in orde zijn.


-Er zullen geen uitzonderingen gemaakt worden op de vereiste equine influenza vaccinaties.
Paarden zonder de vereiste en juiste gedocumenteerde vaccinaties zullen niet mogen starten.


-Na inschrijving ontvangt U een factuur, gelieve deze binnen de week over te schrijven op het rekeningnummer van het ICAMH uiterlijk 25 augustus 2023 . Je ontvangt pas je startenvelop als de showfactuur geheel voldaan is .


Je kan extra bij-inschrijven mits contante betaling aan het show secretariaat. Denk er aan dat je wel een extra fee dient te betalen voor deze classes.

 

-Showstands : Als je je inschrijft voor een showstand krijg je er sowieso 1, afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen de overige verdeeld worden aan de hand van de binnenkomst van je inschrijving. (Mocht je een extra showstand willen stuur dan een mail naar de showmanager showmanager@icamh.com

 

 -Respect the hospitality from the Molenheide.  It is strictly forbidden to FEED HAY to the horses, to EAT and SMOKE in the in arena and to eat and drink brought food in the arena and bar .

-Respecteer de amateur regels!

 

-De Novice classe , speciaal voor de beginnende deelnemer , in deze class mag je de eerste tweejaar dat je mee doet op een ICAMH show starten, voor deze class moet het paardje op je eigennaam( familie is ook toegestaan ) geregistreerd staan. In deze class mogen dus geen Lease- dan wel paardjes die op training staan starten.

 

Alle overige informatie staat vermeld in de premium.

Bij problemen met het inschrijfformulier, contacteer dan onze webmaster: webmaster@icamh.com

Sluiting inschrijving: Zaterdag  5th august 2023

 Premium:

Factuurinformatie
Paardinformatie
AMHA gegevens
Extra handlers graag invullen in het vak Opmerkingen met vermelding van:
 Naam handler - rubriek nr - rubriek omschrijving
Inschrijving
Vink één of meerdere Klasses aan waarvoor u uw paard wilt inschrijven. ** geen AMHA punten classe *** alleen voor NON paarden ( paarden zonder AMHA, AMHR of ASPC papieren )
Vink één of meerdere Klasses aan waarvoor u uw paard wilt inschrijven.
Formulier insturen
reCAPTCHA is required.